Waarom een dakkapel laten plaatsen?

Bij woningen met schuine daken heeft u vaak best wel vloeroppervlakte, maar is de beloopbare ruimte beperkt. Dit zorgt er vaak voor dat ruimtes niet maximaal benut kunnen worden. Met een dakkapel zorgt u ervoor dat u het maximale haalt uit uw woning. Zo creëert een dakkapel meer ruimte en licht, maar ook stijgt uw woning in waarde. De beloopbare m2 wordt namelijk meer. Wilt u uw zolder ook om toveren tot extra slaapkamer of bijvoorbeeld een thuiswerkkantoor? Door het plaatsen van een dakkapel is er heel veel mogelijk.

Wat bieden wij?
Wij van dakdekker en timmerbedrijf M. Eulink bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om het plaatsen van dakkappellen. Zo kunt u terecht voor dakkapellen van hout, kunststof, maar ook pre-fab dakkapellen behoren te de mogelijkheden. Wij werken uitsluitend met materialen van de beste kwaliteit. Naast kwaliteit bieden wij u ook een scherpe totaalprijs. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan en weet u precies welke investering u doet om uw woonwensen te verwezenlijken.

Naast het plaatsen van een dakkapel kunnen wij u volledig adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw woning. Of u nu opzoek bent naar meer leefruimte, meer licht of waarde vermeerdering van uw woning. Wij denken graag met u mee. Wij vinden een goede begeleiding van u als klant erg belangrijk. Zo helpen wij u graag met het bepalen welke dakkapel het beste bij u en uw woning past. Denk bijvoorbeeld aan het maken van de keuze in materiaal, afmeting, stijl en kleur. Samen zorgen wij ervoor dat de dakkapel past bij de stijl van uw woning. Ook weten wij goed wanneer u een vergunning nodig heeft voor een dakkapel en bespreken wij graag met u de mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring weten wij voor vrijwel alle woonwensen een passende oplossing te bieden.

Soorten dakkapellen
Wilt u geen standaard dakkapel? Geen zorgen! Ook een dakkapel met een schuin dak of juist een verhoogde nok zijn door ons veel geplaatst. U kunt bij ons terecht voor grote of kleine dakkapellen en in verschillende materialen.

Onderhoud
Wij kunnen onderhoudsarme dakkapellen plaatsen, hier heeft u jaren plezier van zonder al te veel werk aan onderhoud. Een kunststof dakkapel hoeft slechts één keer in de zoveel tijd te worden afgenomen met water en bijvoorbeeld groene zeep. Het gebruik van bijtende schoonmaakmiddelen is hiervoor absoluut niet nodig.


Kosten
Afhankelijk van de door u gekozen, materialen, stijl, kleur en afmeting maken wij een scherpe prijs voor u. Uiteraard kunt u meerdere prijzen bij ons opvragen zodat u een goede overweging kunt maken als het gaat om materiaalkeuze of afmetingen. Bent u nieuwsgierig of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en maken een afspraak voor het maken van een offerte.

Heb je vragen? Bel ons vandaag!

Vrijblijvend

Wij komen vrijblijvend bij u thuis kijken!