Platte daken

Heeft u schade aan uw platte dak of wilt u juist een dak laten maken of renoveren? Dan bent u bij dakdekker en timmerbedrijf M. Eulink aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de specialist op het gebied van verschillende dakwerkzaamheden.

Waarom uw platte dak vervangen of renoveren?

Wanneer uw dak verouderd is kunnen er lekkages ontstaan. Dit zijn vaak de eerste signalen dat uw dak toe is aan vervanging of renovatie. Natuurlijk wilt u een lekkage liever voorkomen, Het vroegtijdig vervangen en/of renoveren van uw dak voorkomt deze vervelende situaties en schades. Een goed onderhouden dak gaat jarenlang mee en wij helpen u daar graag bij.

Wat bieden wij?

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud, reparatie, vervanging en renovatie van uw platte dak. Ook is het plaatsen van een nieuwe dak op bijvoorbeeld uw garage iets wat wij voor u kunnen doen. Wij zijn de specialist als het gaat om verwerken van bitumen en/of kunststof dakbedekkingen. Heeft u geen idee wat de staat is van uw dak? Ook dan kunnen wij hulp bieden. Wij verrichten verschillende onderhoud- en inspectiewerkzaamheden aan uw platte dak. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor vragen over uw dak en hoe u deze het beste kunt onderhouden.

Onze service

Heeft u een lekkage aan uw platte dak? Geen zorgen! Wij kunnen snel ter plaatsen zijn om uw daklekkage te verhelpen. Door onze snelle service voorkomt u eventuele erge gevolgschade door de lekkage. Naast onze snelle service bieden wij ook goede kwaliteit. Zo kunt u van ons verwachten dat wij uitsluitend werken met materialen van de betere A-merken. En op het plaatsen van een nieuw dak krijgt u standaard zelfs tot 10 jaar garantie. Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden.

Onderhoud en inspectie

Tijdig onderhoud aan uw dak is erg belangrijk. U voorkomt daarmee schade aan uw dakbedekking en eventuele lekkages worden zo ook voorkomen. Is uw dak ouder dan 10 jaar of wilt u weten in welke staat uw dak nu verkeerd? U kunt ons altijd vrijblijvend bellen voor een dakinspectie. Wij kijken dan wat de kwaliteit nog is van uw dakbedekking en of er eventuele zwakke plekken zijn. Zo weet u precies wat er nodig is aan onderhoud of wat u de komende jaren kunt verwachten. Uiteraard is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor het onderhoud en/of de herstelwerkzaamheden wanneer deze noodzakelijk blijken te zijn.

Kosten

De kosten zijn altijd afhankelijk van de door u afgenomen diensten en het tijdstip waarop wij u van dienst zijn. U kunt van ons een goede scherpe prijs verwachten en een transparante manier van communiceren hierover. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan en weet u altijd waar u aan toe bent. Heeft u direct hulp nodig bel ons dan via: 06-16796179. Wilt u liever een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en maken een afspraak voor het maken van een offerte.

Heb je vragen? Bel ons vandaag!

Vrijblijvend

Wij komen vrijblijvend bij u thuis kijken!