Een overkapping of veranda?

Veel woningen met een tuin zijn geschikt voor het plaatsen van een overkapping of veranda. Door het plaatsen van een overkapping of veranda geniet u het hele jaar door van uw tuin, maar ook kunt u een extra leefruimte creëren. Naast dat het plaatsen van een overkapping of veranda zorgt voor meer leefruimte, kunt ook anders genieten van uw woning. Zo kunt u meer buiten leven, maar heeft u wel alle luxe van thuis om heerlijk lang te genieten van zomerse avonden of juist warmte opzoeken tijdens een koude herfstdag. En wat dacht u van de waarde van uw woning? Door de luxe uitstraling geeft een overkapping of veranda eenvoudig meerwaarde aan uw woning.

Wat bieden wij?
Bij ons kunt u terecht voor luxe afgewerkte overkappingen of veranda’s. Wij werken uitsluitend met houtsoorten uit het luxere segment zoals eikenhout en/of douglashout. Of u nu een grote overkapping wilt of toch liever iets kleiner, een dichte of juist een open, vrijwel alles is mogelijk. Bij ons staat goede kwaliteit voorop.

Wij kunnen u naast het plaatsen van een overkapping of veranda ook voorzien van goed advies. Of u nu een een moderne of klassieke woning heeft, samen kijken we naar wat er het beste bij uw woning en wensen past. Zo helpen wij u met de keuze van de juiste afmetingen, materialen en afwerking. Door u hier goed in te begeleiden weten wij zeker dat u straks heerlijk kunt genieten van alles wat een overkapping of veranda te bieden heeft.

Soorten overkappingen en/of veranda’s
Overkappingen en veranda’s zijn in verschillende stijlen en formaten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een half dichte overkapping of veranda, waarbij ook de zijkanten dicht zijn. Of juist een overkapping of veranda met een tuinhuis of schuur eraan vast. Eigenlijk is heel veel mogelijk. Heeft u een standaard of juist een ongewone wens? Geen zorgen! Wij denken met u mee en realiseren samen de overkapping of veranda waar u van droomt.

Onderhoud
Wij werken met houtsoorten uit het luxere assortiment. U heeft hierdoor weinig tot geen onderhoud meer aan uw overkapping. Vaak is het enige wat moet gebeuren, het impregneren van het hout. Zo wordt het hout beter geschikt voor buitengebruik en kunt u langer zorgeloos genieten van uw overkapping of veranda. Vraag gerust een van onze medewerkers naar het onderhoud. Dit kan u helpen bij het maken van de juiste keuze!


Kosten
De kosten zijn volledig afhankelijk van de door u gemaakte keuzes. Welk houtsoort vindt u mooier, maar ook de afmeting is bepalend voor de prijs. U kunt bij ons altijd verschillende prijzen opvragen zodat u de juiste keuze kunt maken. Bent u nieuwsgierig of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en maken een afspraak voor het maken van een offerte.

Heb je vragen? Bel ons vandaag!

Vrijblijvend

Wij komen vrijblijvend bij u thuis kijken!