About
Images Over ons

De dakdekker in Arnhem.

Op zoek naar een betrouwbare dakdekker? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bij M.Eulink Dak- en timmerwerken is er een ruim aanbod aan ervaring en deskundigheid door diverse dakwerkzaamheden. Wij zijn voornamelijk actief in omgeving (Gelderland) en binnen een straal van 50 km rond arnhem.

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en de laatste technieken. Door kort contact met de leveranciers werken wij met snelle afhandelingen. Bent u benieuwd naar de staat van uw dak of ervaart u een probleem met uw dak? Dan kunt u vrijblijvend door ons een inspectie laten uitvoeren. Wij informeren u over de status en aandachtspunten en geven een advies met betrekking tot eventueel reperatie of vervanging.

Ons aanbod aan werkzaamheden is heel breed, zo doen wij bijvoorbeeld: Dak Renovatie, Dak Reparatie , Dakpannen vervangen, Dakkappel plaatsen. En dit is nog maar een kleine greep. Neem gerust een kijkje bij onze diensten en zie welke werkzaamheden wij bieden. Ook bieden wij spoedservice.

Daklekkage of een urgent probleem? Bel ons direct en we gaan samen opzoek naar een oplossing. Wij zijn 24/7 beschikbaar.